Contact Bel (024) 388 22 99 Vacatures
Menu
Powering
your potential
Home > Alle artikelen en videos > Development > Bizarre tijden vragen om creatieve oplossingen

Bizarre tijden vragen om creatieve oplossingen

Het zijn bizarre en onzekere tijden, die voor uitdagingen zorgen en die vragen om creatieve oplossingen. Ook voor ons en onze relaties. Zo werken ook onze collega’s vanuit huis, waar zij uiteraard beschikken over alle benodigde tools om onze opdrachtgevers optimaal van dienst te kunnen zijn.

Afgelopen week hebben wij bijvoorbeeld onze assessments geheel digitaal en op afstand verzorgd voor diverse opdrachtgevers. In samenspraak met onze assessmentpsychologen zijn wij gekomen tot een digitale vorm van ons huidige assessment waarbij de kwaliteit van de uitkomsten gewaarborgd blijft. Op deze manier kunnen wij onze relaties blijven faciliteren in het beantwoorden van de vraagstelling op het gebied van potentieelbepaling, doorgroei, ontwikkeling of geschiktheid, zonder dat dit vertraging oploopt.

Ook als het gaat om recruitment, training en coaching zijn wij er volledig op ingericht om u digitaal en op afstand van dienst te zijn en in staat om de kwaliteit te leveren die u van ons gewend bent. U kunt ons gewoon bereiken via ons algemene nummer 024-3882299 of per mail via .

Als team wensen wij u het allerbeste. Blijf veilig, zorg voor jezelf, de mensen om je heen en de samenleving en wij kijken uit naar de dag dat we elkaar weer persoonlijk kunnen ontmoeten.