Contact Bel (024) 388 22 99 Vacatures
Menu
Powering
your potential
Home > Alle artikelen en videos > Development > Stress in mijn team signaleren

Stress in mijn team signaleren

Marco Pas is Manager van de afdeling Werving en Advies bij Unica. In deze functie krijgt hij veel te maken met deadlines, waardoor hij vaak voor stressvolle situaties komt te staan. Dit, in combinatie met zijn drukke gezinsleven, wekte zijn interesse voor de ontbijtbijeenkomst over ‘omgaan met stress’.

“Eigenlijk weten we allemaal dat er regelmatig een gevoel van stress heerst binnen organisaties, maar toch wordt er inhoudelijk nooit over gesproken”, aldus Marco. “Deze bijeenkomst was dan ook een kans om daar met z’n allen openlijk over te praten. Het is fijn om te horen hoe anderen stress ervaren. Er werd voldoende de tijd genomen om de dialoog met elkaar aan te gaan, dat was in mijn ogen erg leerzaam.”

“Tijdens de bijeenkomst hebben we een aantal handvaten toegereikt gekregen. Gezien mijn leidinggevende functie was het, naast de handvaten voor mezelf, ook belangrijk dat ik tools kreeg die ik kan gaan gebruiken om stress in mijn team te signaleren. De bewustwording van manieren waarop stress zich kan uiten waren daarbij erg zinvol.”

Marco kijkt tevreden terug op de bijeenkomst. “Deze bijeenkomst zou ik zeker aanbevelen aan anderen. De sfeer was prettig, persoonlijk en professioneel. Daarnaast is het belangrijk dat er aandacht wordt geschonken aan het fenomeen stress. Daarbij is alleen al de bewustwording ervan nuttig. En dan is het nu tijd om de tips toe te passen in de praktijk!”

Interesse om deel te nemen aan 1 van onze ontbijtbijeenkomsten? Neem dan contact op met Antoinette Wolters.

Interesse om deel te nemen aan 1 van onze ontbijtbijeenkomsten? Neem dan contact op met Antoinette Wolters.

Antoinette Wolters
awolters@ranger.nl
06-53372351