Contact Bel (024) 388 22 99 Vacatures
Menu
Powering
your potential
Home > Alle artikelen en videos > Events > Save the date: 9 mei 2019 | Ontbijtbijeenkomst ‘Talent beoordelen en ontwikkelen’

Save the date: 9 mei 2019 | Ontbijtbijeenkomst ‘Talent beoordelen en ontwikkelen’

Als HR-partner organiseren wij regelmatig informatieve bijeenkomsten voor onze relaties waarin diverse HR-gerelateerde onderwerpen de revue passeren. In dat kader organiseren wij op donderdag 9 mei in samenwerking met Onsite Academy een ontbijtbijeenkomst waarin het thema ‘Talent beoordelen en ontwikkelen’ centraal staat.

Over de bijeenkomst

Mensen bepalen het succes van een organisatie. Het is dan ook van essentieel belang om goed zicht te hebben op de talenten van (toekomstige) medewerkers. Om zo ieders potentieel optimaal in te kunnen zetten. Met als resultaat betrokken en gemotiveerde medewerkers die in hun kracht staan en bijdragen aan het succes van de organisatie. Want zo maak je als organisatie tenslotte het verschil.

De talenten van nu zijn ambitieus en vinden het belangrijk om zichzelf continu te blijven ontwikkelen. Voor veel bedrijven is het lastig om de uitdaging die hoogopgeleide young professionals in hun werk zoeken, te kunnen bieden en op die manier talent in huis te halen én te houden.

Benieuwd welke concrete middelen je kunt inzetten om talent binnen de organisatie te identificeren en ontwikkelen? Tijdens de ontbijtbijeenkomst op donderdag 9 mei 2019 gaan we hier nader op in. Je krijgt antwoord op vragen als: hoe bepaal je of iemand een geschikte kandidaat is voor een functie? Zit de juiste persoon op de juiste plek? Hoe zet je talent optimaal in binnen je organisatie en hoe beoordeel je of iemand een echt talent is? Welke middelen kun je hiervoor inzetten en wat is de voorspellende waarde van deze middelen? Tijdens de bijeenkomst gaan we in op deze en andere vragen. We doen dat in de vorm van een kleinschalige, interactieve bijeenkomst.

De bijeenkomst wordt verzorgd door Antoinette Wolters, Manager Business Development en Theo Oomen, Bedrijfspsycholoog.

Praktische informatie

Wanneer: donderdag 9 mei 2019, van 8.00 tot 11.00 uur incl. ontbijt
Waar: Sint Annastraat 290, Nijmegen

Benieuwd naar de thema’s van onze andere ontbijtbijeenkomsten? Bekijk hier de kalender voor 2019

Interesse om deel te nemen? Neem dan contact op met Antoinette Wolters.

Interesse om deel te nemen? Neem dan contact op met Antoinette Wolters.

Antoinette Wolters
awolters@ranger.nl
06-53372351