Contact Bel (024) 388 22 99 Vacatures
Menu
Powering
your potential
Home > Alle artikelen en videos > Events > Save the date: 19 september 2019 | Ontbijtbijeenkomst ‘Omgaan met stress’

Save the date: 19 september 2019 | Ontbijtbijeenkomst ‘Omgaan met stress’

Als HR-partner organiseren wij regelmatig informatieve bijeenkomsten voor onze relaties waarin diverse HR-gerelateerde onderwerpen de revue passeren. In dat kader organiseren wij op donderdag 19 september 2019 een ontbijtbijeenkomst waarin het thema ‘Omgaan met stress’ centraal staat.

Over de bijeenkomst

Als board member, directeur of manager vervul je een sleutelpositie binnen de organisatie. Van jou wordt een scherpe visie op strategische vraagstukken verwacht en het vermogen om een duidelijke koers aan te geven voor de organisatie, je team en medewerkers. Niet alleen jouw kennis, vaardigheden en competenties zijn belangrijk, ook zaken als zelfreflectie, tijd nemen voor persoonlijke ontwikkeling en innerlijke rust zijn onmisbaar.

Veel managers zitten min of meer vast in de dagelijkse routine en hectiek. Geleefd worden door je omgeving is een belangrijke oorzaak van stress en burn-out. Uit tal van onderzoeken blijkt dat stress een sluipmoordenaar is. We hebben allemaal te maken met een zekere mate van stress en soms is een beetje stress nodig om tot goede prestaties te komen. Maar wanneer wordt de hoeveelheid stress onwerkbaar? Wanneer gaat het ten koste van je gezondheid? Wanneer wordt de kwaliteit van je beslissingen minder door de hoeveelheid stress die je ervaart?

Op een goede manier kunnen omgaan met stress is belangrijk voor iedereen met een leidinggevende positie. Alles begint met bewustwording. Daarnaast zijn er relatief eenvoudige methoden beschikbaar die je hierbij kunnen helpen. Op langere termijn zorgt goed kunnen omgaan met stress ervoor dat je jouw ambities waar kunt maken, zonder dat je gebukt gaat onder stressklachten. Op deze manier is het mogelijk om gezond carrière te maken.

Benieuwd welke handvatten voor jou nuttig zijn om goed om te kunnen gaan met stressvolle situaties? Tijdens de ontbijtbijeenkomst op donderdag 19 september 2019 gaan we nader in op het fenomeen stress. Je krijgt antwoord op vragen als: hoe helpt bewustwording je verder in je persoonlijke ontwikkeling? Hoe reageer ik op stressvolle situaties? Hoe blijf ik effectief onder druk? Wat kan ik of wat kunnen mijn medewerkers aan deze handvatten hebben? Tijdens de bijeenkomst gaan we in op deze en andere vragen. We doen dat in de vorm van een kleinschalige, interactieve bijeenkomst met praktische oefeningen.

De bijeenkomst wordt verzorgd door Antoinette Wolters, Manager Business Development en Theo Oomen, Bedrijfspsycholoog.

Marco Pas, Manager van de afdeling Werving en Advies bij Unica, nam deel aan de ontbijtbijeenkomst over omgaan met stress. Lees hier wat hij van deze bijeenkomst vond.

Praktische informatie

Wanneer: donderdag 19 september 2019, van 8.00 tot 11.00 uur incl. ontbijt
Waar: Sint Annastraat 278, Nijmegen

Benieuwd naar de thema’s van onze andere ontbijtbijeenkomsten? Bekijk hier de kalender voor 2019

Interesse?
Interesse om deel te nemen? Neem dan contact op met Antoinette Wolters.

Interesse?
Interesse om deel te nemen? Neem dan contact op met Antoinette Wolters.