Contact Bel (024) 388 22 99 Vacatures
Menu
Powering
your potential
Home > Alle artikelen en videos > In memoriam: Walter Vermeer

In memoriam: Walter Vermeer

Stil zijn we ervan. Een bijzonder mens is niet meer. Ook bij ons slaat het verdrietige nieuws dat Walter Vermeer is overleden in als een bom. Waar Walter altijd en overal de juiste woorden wist te vinden, schieten ze nu tekort. Maar als entertainer in hart en nieren verdient Walter een podium. Meer dan ooit.

Nooit meer jij die ons kantoor komt binnenwandelen, nooit meer jij die een lach op ieders gezicht tovert, nooit meer jij die samen met ons de mooiste dingen wist te creëren, nooit meer JIJ en nooit meer WIJ.

Wat gaan we je missen, Walter. Als collega, als trainer, als coach, maar vooral als gangmaker, als inspiratiebron en als de unieke persoon die jij was. Wat een leegte laat je achter. Altijd 100% energie, 100% inzet, 100% power, 100% JIJ. Voor minder deed je het niet. Keer op keer wist je ons te raken, te verrassen, te inspireren. Niet alleen ons, maar ook onze opdrachtgevers. Jouw tomeloze energie, jouw aanstekelijke enthousiasme en jouw onovertroffen optimisme zijn niet te evenaren. Wat hebben we genoten van onze samenwerking en de vele mooie projecten die we samen hebben gedaan.

Mensen in beweging krijgen, dat was aan jou wel toevertrouwd. Zodra jij binnen was, gebeurde er wat. Wat precies, dat laat zich moeilijk omschrijven. Jij zorgde voor flow, voor energie, voor inspiratie. Het beste in mensen naar boven halen, dat was jouw kracht. Dankbaar en trots dat we jou hebben mogen leren kennen, met je hebben mogen samenwerken en van elkaar hebben mogen leren. De wereld is een ster armer, de hemel een ster rijker. Keep on shining, Walter. Bedankt voor wie je was. De herinnering blijft. 100% zeker!

Wij wensen eenieder die hem liefhad, in het bijzonder Chantal, Dorus en Lola, veel sterkte en kracht toe.

Namens de directie en collega’s van Ranger Human Capital