Contact Bel (024) 388 22 99 Vacatures
Menu
Powering
your potential
Home > Alle artikelen en videos > Development > Ranger Human Capital in top 10 HR Assessmentbureaus

Ranger Human Capital in top 10 HR Assessmentbureaus

MT1000 is het grootste onderzoek naar de beste zakelijke dienstverleners van Nederland. In de categorie HR Assessment is Ranger Human Capital op de 6e plaats van Nederland geëindigd. Een prachtig resultaat, waar we ontzettend trots op zijn!

Het onderzoek naar de meest gewaardeerde dienstverleners van Nederland, waarin het gaat om de mening van de klant, is uitgevoerd door het Erasmus Centre for Business Innovation van de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Meer dan 4000 zakelijke beslissers is gevraagd naar hun ervaringen met dienstverleners op het gebied van productleiderschap, klantgerichtheid en de kwaliteit van de uitvoering (conform het model van Treacy en Wiersema). Simpel gezegd: Wie heeft de beste producten, wie is het klantvriendelijkst en wie heeft de meest excellente uitvoering?

Daarnaast werd respondenten gevraagd om hun leveranciers te waarderen op een schaal van 1 tot 10: “Hoe waarschijnlijk is het dat u deze dienstverlener zou aanbevelen aan een vriend of collega?” Aan de hand van de antwoorden werd de Net Promotor Score berekend. Gezamenlijk vormen deze waarderingen de basis voor de ranking in de MT1000.

Voor Ranger Human Capital betekende dit een mooie 6e plek in de ranking. Een geweldige prestatie, maar bovenal een mooie waardering van onze opdrachtgevers voor onze dienstverlening. Wij willen onze opdrachtgevers die aan dit onderzoek hebben deelgenomen, dan ook hartelijk bedanken voor het delen van hun positieve ervaringen! En uiteraard vergeten we ook onze eigen collega’s niet, die met hun inzet en expertise, dit prachtige resultaat mogelijk hebben gemaakt. Theo, Sabine, Leo, Katharina, Jeroen, Richard, Matthijs en alle andere collega’s, bedankt!

Lees meer over het MT1000 onderzoek

Jacqueline Hendriks
jhendriks@ranger.nl
06-51387631