Contact Bel (024) 388 22 99 Vacatures
Menu
Powering
your potential
Home > Alle artikelen en videos > Video > Voornemens voor 2020

Voornemens voor 2020


Allereerst de beste wensen voor 2020! Dat het in alle opzichten een mooi en succesvol jaar voor jou mag worden. En wellicht heb je, net als wij, ook mooie voornemens voor 2020?

Eén van onze voornemens is om in 2020 nog meer bedrijven te laten ervaren hoe wij kunnen bijdragen aan hun succes door middel van duurzaam werven en ontwikkelen. Ook in 2020 gaat de war for talent namelijk onverminderd door. De arbeidsmarkt verkrapt verder en de werkgelegenheid blijft groeien, hetzij in een iets lager tempo. De vraag ‘Hoe haal én houd ik talentvolle medewerkers in huis?’ is actueler dan ooit.

Daarom zijn wij afgelopen jaar gestart met een nieuwe en unieke manier van werken, waarbij wij onze diensten integraal aanbieden. Omdat wij oprecht geloven dat vinden, binden en ontwikkelen van talent onlosmakelijk met elkaar is verbonden. In 2020 zetten wij de ingezette koers voort en hopen wij weer veel bedrijven te mogen helpen bij het realiseren van veranderkracht en het aantrekken en ontwikkelen van talent.

Ook leuk om te vermelden, is dat wij in 2020 een roadshow gaan organiseren door Nederland, met diverse themabijeenkomsten op locatie bij onze opdrachtgevers. In de bijeenkomsten staan actuele thema’s en vraagstukken centraal, die aansluiten bij duurzaam werven en ontwikkelen en die hoog op de agenda staan bij bedrijven in de industrie, bouw en infra. Een unieke gelegenheid om inspiratie op te doen, kennis te delen en ervaringen uit te wisselen met directieleden en managers van andere bedrijven binnen de industrie, bouw en infra rond actuele thema’s als veranderkracht realiseren, talentontwikkeling en vitaal leiderschap. Binnenkort meer nieuws hierover op onze website en via onze social media kanalen.

Benieuwd naar onze andere voornemens? In bovenstaande video deelt een aantal collega’s hun zakelijke én persoonlijke voornemens voor 2020.

Heb jij ook mooie voornemens ten aanzien van duurzaam werven en ontwikkelen? Wij helpen je graag bij het waarmaken. Bel of mail ons gerust om hierover van gedachten te wisselen.