Contact Bel (024) 388 22 99 Vacatures
Menu
Powering
your potential

Inspelen op veranderingen

Igor La Vos | Algemeen Directeur bij Berkvens

Igor La Vos is Algemeen Directeur bij Berkvens. Hij vertelt ons meer over zichzelf, over Berkvens en over de beschikbare vacature voor Manager Bedrijfsbureau.

Kan je wat over jezelf vertellen?
“Ik ben 54 jaar en woon samen met mijn vrouw en twee kinderen in Oss. In mijn vrijetijd ben ik actief in diverse besturen, onder andere bij de Volksuniversiteit en bij de fanfare waarin ik zelf speel. Mijn hobby’s zijn muziek, wandelen en zeilen. Ik ben sinds 1 september Algemeen Directeur bij Berkvens, een toonaangevende fabrikant van deuroplossingen.”

Kan je wat vertellen over jouw visie op het bedrijf?
“Het is belangrijk dat we goed blijven kijken naar de ontwikkelingen van de markt, zoals wat de klanten nu en in de toekomst van ons verwachten. De bouw ondervindt veel veranderingen in de vorm van digitalisering, industrialisering en duurzaamheid. Daarop moeten wij inspelen. Dat betekent dat we naast onze bestaande logistieke en montage concepten bezig moeten zijn met de deur van de toekomst.”

En welke rol speelt de Manager Bedrijfsbureau daarin?
“Als Manager Bedrijfsbureau is je eerste prioriteit een tijdig en kwalitatief goed proces te garanderen zodat de deuren op de juiste (technische) wijze in onze systemen komen. Daarnaast ga je je bezighouden met verdere digitalisering van deze processen. Dit houdt in dat je bezig bent met de ontwikkeling van systemen die ervoor zorgen dat klantprocessen steeds beter verlopen. Daardoor zullen er minder manuele handelingen aan te pas komen en neemt de kans op fouten af. Je gaat klantwensen vertalen naar passende oplossingen. Daarnaast ben je als Manager Bedrijfsbureau een belangrijke schakel, zowel intern als extern. Intern is het belangrijk dat je ervoor zorgt dat de producten op de juiste manier in ons systeem komen, zodat de fabriek foutloos kan produceren. Extern ben je de spil in het web tussen werkvoorbereiding, klant, verkoop, projectleiders en montage.”

Wat zijn belangrijke eigenschappen voor de Manager Bedrijfsbureau om te bezitten?
“Het is belangrijk dat je een technisch commerciële visie hebt. Technisch omdat je moet begrijpen wat er moet gebeuren om ervoor te zorgen dat de orders in het systeem komen, en daar tevens de complexiteit van kent. Daarnaast is het belangrijk dat je een commerciële instelling hebt voor het onderhouden van de relatie met de klant en ze in hun behoeften begrijpt. Ook is het belangrijk dat je mensen mee kunt nemen en ze in hun kracht kan zetten. Daarbij daag je de collega’s uit, hoe komen we samen van a naar b en wat hebben we daar voor nodig? Gezamenlijke doelen betekent ook het gezamenlijk vieren van de successen. Uiteindelijk gaan we met zijn allen de verandering aan!”

Wat maakt Berkvens een leuk bedrijf om voor te werken?
“Berkvens is een bedrijf met een open cultuur, waar jong en oud prettig met elkaar samenwerkt. Er is veel ruimte voor eigen inbreng, we dagen je uit. Klanten vinden het prettig samenwerken omdat we graag met ze meedenken. Er heerst een informele sfeer, collega’s weten elkaar op te zoeken, de deuren staan voor elkaar open!”

Wat zou je willen zeggen tegen iemand die de functie van Manager Bedrijfsbureau overweegt?
“Ben je ondernemend, durf je buiten de gebaande paden te denken en wil je graag nieuwe ideeën neerzetten? Dan is deze rol iets voor jou. Door met jouw helikopterview over de eigen afdeling heen te kijken en daardoor breed samen te werken kan je verschil maken.”

Meer weten over de functie van Manager Bedrijfsbureau bij Berkvens? Bekijk de vacature of neem gerust contact op.

Meer weten over de functie van Manager Bedrijfsbureau bij Berkvens? Bekijk de vacature of neem gerust contact op.