Contact Bel (024) 388 22 99 Vacatures
Menu
Powering
your potential

Veel aandacht voor kwaliteit, contact en relaties

Ivo Schunselaar is sinds een jaar Facilitair Directeur bij Kindergarden. In deze blog vertelt hij meer over het bedrijf en over de beschikbare vacature van Projectmanager binnen zijn team.

Kan je wat over jezelf vertellen?

“Ik woon in Utrecht, ben getrouwd en heb een zoontje van 9 jaar oud. Ik doe veel aan sport, met name triatlon. Ik heb een aantal jaar in het bestuur van de triatlon van Utrecht gezeten. Nu ben ik bezig met het organiseren van een kindertriatlon. Daarnaast ben ik sinds ongeveer één jaar werkzaam bij Kindergarden als Facilitair Directeur.”

Wat houdt jouw baan als Facilitair Directeur bij Kindergarden precies in?

“Dat betekent dat ik ervoor zorg dat onze vestigingen beschikken over alle middelen die nodig zijn om het werk goed te doen. Ik ben vooral bezig met de ontwikkeling van nieuwe locaties en grote verbouwingen, en daarnaast met het leggen van contacten met verhuurders. Dit gaat vooral over new business en het faciliteren van de groei. Omdat de bezettingsgraad van onze vestigingen hoog is kunnen we vooral groeien door uit te breiden. Hier zal ik veel samen komen te werken met de nieuwe Projectmanager.”

Met wat voor soort projecten gaat de Projectmanager zich bezighouden?

“De meeste projecten waarmee de Projectmanager zich bezig gaat houden zullen klassieke, monumentale panden zijn. Het is de taak aan de Projectmanager om hier een kinderopvang in te realiseren. Zulke panden brengen bepaalde vraagstukken met zich mee. Dit vraagt om veel creativiteit bij het bedenken van oplossingen. Hierbij kan je denken aan het gebruik van verschillende ruimtes, de ventilatie en de brandveiligheid. Het is altijd weer een uitdaging om alles binnen het tijdsbestek klaar te krijgen. Ook is het een hele leuke uitdaging om de panden binnen ons concept herkenbaar te houden, zonder dat het één pot nat is.”

Wat is jouw leukste werkervaring?

“Mijn eerste project was een verbouwing in Rotterdam. Het moment dat we klaar waren met de verbouwing staat me nog heel goed bij. Van het ene op het andere moment verlaten de bouwvakkers het pand en rennen er kinderen rond. Deze overgang was heel bijzonder!”

Hoe zou jij de sfeer bij Kindergarden omschrijven?

“Kindergarden is een heel warm bedrijf. Alle collega’s zijn gewend om met mensen te werken. Dit maakt de sfeer heel informeel. Er is veel aandacht voor kwaliteit, contact en relaties. Bij ons hoofdkantoor in Amsterdam staan altijd de deuren voor elkaar open!”

Meer weten over de functie van Projectmanager? Bekijk de vacature of neem gerust contact op voor meer informatie.

Meer weten over de functie van Projectmanager? Bekijk de vacature of neem gerust contact op voor meer informatie.