Contact Bel (024) 388 22 99 Vacatures
Menu
Powering
your potential
Home > Opdrachtgevers vertellen > Cases > Commitment staat centraal

Commitment staat centraal

Al een aantal jaar heeft Ranger Human Capital een succesvolle samenwerking met Interxion. Interxion is een Europese leverancier op het gebied van cloud- en carrier-neutrale datacenter diensten. Met 50 datacenters verspreid over 11 Europese landen blijft de vraag naar deze dienst groeien.


Foto: Ronald Hulsbergen Henning | Director Project Office bij Interxion

De uitdaging van Interxion

“Als bedrijf staan wij voor een grote uitdaging”, vertelt Ronald Hulsbergen Henning, Director Project Office bij Interxion. “Omdat onze klanten steeds meer ruimte nodig hebben om data op te kunnen slaan blijven we groeien. Om aan deze groeiende vraag te kunnen voldoen, is opschalen een must. Dit doen we onder andere door te investeren in ons personeel. En Ranger helpt ons om de juiste mensen te vinden.”

Persoonlijk en kritisch

“Waar Ranger zich met name in onderscheidt, is hun persoonlijke aanpak. Wanneer er wordt gezocht naar een nieuwe collega is het belangrijk dat de kandidaat binnen de afdeling en de organisatie past. Zo wordt er bijvoorbeeld kritisch gekeken naar de cultuur die heerst binnen de afdeling, waar exact de behoefte ligt en ook naar mij als type manager en persoon. De kandidaat moet perfect in dit plaatje passen. Aan de ene kant zijn kennis en vaardigheden belangrijk, maar aan de andere kant staat ook de persoonlijkheid van de kandidaat centraal”, aldus Ronald.

Commitment staat centraal

“De samenwerking verloopt prettig. We zitten vaak op dezelfde lijn. Tijdens een werving- en selectieprocedure komt er regelmatig iemand van Ranger langs om de voortgang te bespreken en gemaakte beslissingen toe te lichten. Ranger vindt het belangrijk dat wij zien op welke manier bepaalde beslissingen worden genomen.”

“Dat onze samenwerking succesvol is, komt ook omdat commitment centraal staat. Ik zoek commitment bij de kandidaten, en Ranger is gecommitteerd in de opdrachten die ze voor ons doen. Daarin vinden wij elkaar. Tijdens een opdracht wordt er voor de volle 100% voor gegaan om er een succes van te maken. Daarin ben ik kritisch, maar de mensen van Ranger zijn zelf net zo kritisch. Afspraken worden altijd nagekomen en we gaan beiden voor kwaliteit.”

Meer dan recruitment

Niet alleen op het gebied van werving & selectie en interim management is Ranger een partner voor Interxion. Ook hebben Ronald en zijn team via Onsite Academy trainingen gevolgd, waaronder een training over presentatietechnieken. “Door het volgen van dit soort trainingen wordt het team hechter. Daarnaast zijn het geschikte trainingen om te volgen als toevoeging aan de huidige skillset van het team; een aanvulling waar je ook als team echt iets aan hebt”, aldus Ronald.

Over Interxion

Interxion is een Europese leverancier op het gebied van cloud- en carrier-neutrale datacenter diensten. Interxion is in 1998 in Nederland opgericht en is genoteerd aan de beurs van New York. Het hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam en Londen. Interxion levert haar diensten via meer dan 48 datacenters in 11 landen, gevestigd in grootstedelijke gebieden, waaronder Amsterdam, Londen, Frankfurt, Parijs en Madrid. Daarmee biedt Interxion meer dan 1600 klanten een veilige locatie voor de opslag van data, IT infrastructuur en connectiviteit met cloudplatformen. Interxion biedt fysieke ruimte aan, onderhoudt deze en draagt zorg voor de continue beveiliging, koeling en stroomvoorziening van deze ruimtes.

Benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Jacqueline Hendriks
jhendriks@ranger.nl
06-51387631