Contact Bel (024) 388 22 99 Vacatures
Menu
Powering
your potential
Home > Opdrachtgevers vertellen > Cases > Een sterk management is essentieel

Een sterk management is essentieel

In onderstaande video vertelt Jeroen Gruys, Head of HR NWE bij Xella, over de uitdagingen waar Xella voor staat als organisatie en hoe Ranger hen als HR partner daarbij ondersteunt.De uitdaging van Xella

“Als industrie zijn wij redelijk conventioneel. Maar je merkt nu aan alles dat we ineens in een soort flow komen en dat met terugwerkende kracht allerlei zaken geregeld moeten worden. Dan heb ik het bijvoorbeeld over Operational Excellence, maar ook Health and Safety is bij ons een belangrijk thema. Om al die ontwikkelingen te kunnen realiseren, hebben we natuurlijk een sterk management nodig”, aldus Jeroen Gruys, Head of HR NWE bij Xella.

Partnership

“Xella is op zoek gegaan naar een partner die ons hierbij kan ondersteunen. En die ook bekend is in de branche en snel kan schakelen voor ons. En waar we ook het gevoel hebben dat we daar koning zijn als klant. Dat je het gevoel hebt dat ze zich voor 100% inzetten. Dat is best even zoeken. In Ranger hebben we daar een goede partner aan.”

Brede portefeuille

“Wat erg prettig is, is dat ze een brede portefeuille hebben en ons dus op een breed vlak kunnen ondersteunen. Van werving en selectie tot training en coaching. En dat is allemaal geënt op hetgeen wij doen, op de industrie.”

“De samenwerking met Ranger ervaar ik als prettig. Ze zitten altijd kort op de bal en zetten zich voor de volle 100% in. Als klant vind ik dat fijn want dan heb ik het gevoel dat ik serieus genomen word.
Als Ranger drie kandidaten voorstelt voor een vacature en als klant zeg je ‘Alle drie zouden ze goed kunnen passen’, dan heb je je werk goed gedaan.”

Leadership Development

“Ook over het thema leadership development zijn we met Ranger in gesprek. Fijn is dat ze weten waar we over praten. Je merkt in de gesprekken die we hebben dat ze dat ook bij andere bedrijven zijn tegengekomen. En dat helpt ons om heel snel een idee te krijgen over hoe we het zouden willen aanpakken.”

Over Xella

Xella Nederland is een onderneming die zich onderscheidt in de bouwwereld en specialist in het bouwen met kalkzandsteen, cellenbeton en minerale isolatieplaten voor de woning- en utiliteitsbouw. De organisatie ontwikkelt, produceert, levert en bouwt voor de toonaangevende bouwers van Nederland. Bekende merken van Xella zijn o.a. Silka, Ytong, Hebel en Multipor. Daarnaast bouwt Xella ook zelf en dat maakt haar positie op de markt uniek. De organisatie maakt deel uit van Xella International GmbH, een van de meest toonaangevende bedrijven binnen de Europese bouwmaterialen en grondstoffenmarkt.

Benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Jacqueline Hendriks
jhendriks@ranger.nl
06-51387631