Contact Bel (024) 388 22 99 Vacatures
Menu
Powering
your potential
Home > Opdrachtgevers vertellen > Cases > Partnership voor de lange termijn

Partnership voor de lange termijn

Sinds dit jaar werkt Codipack samen met Ranger op het gebied van werving & selectie. Codipack is totaalspecialist in labeling, coding, IT & mobility solutions. Met twee vestigingen in België en Nederland is Codipack groeiende.

Teamwork

“Binnen Codipack hebben we op dit moment alle middelen om een groei te realiseren” vertelt Arjen Plomp, Salesmanager bij Codipack. “Daarbij is het vinden van de juiste collega’s essentieel. Voor ons is het belangrijk dat we, ondanks de groei van het bedrijf, een hecht team blijven. Door als team samen te werken bereiken wij namelijk het beste resultaat.”

Onderscheidend

“Omdat teamwork bij ons centraal staat, is het van belang dat een nieuwe collega goed binnen ons team past. Dit was één van de redenen waarom we met Ranger in zee zijn gegaan. Waar Ranger onderscheidend in is, is de aandacht die wordt besteed aan het vinden van de juiste match, waarbij niet alleen naar de skills wordt gekeken maar ook naar de persoonlijkheid. Er wordt veel aandacht besteed aan de kennismaking met het team en de heersende cultuur binnen het bedrijf.”

Succesvolle samenwerking

“Mijn eerdere ervaringen met bureaus zijn niet altijd even positief. De aanpak van Ranger is echter grondig en gestructureerd. Op deze manier worden de juiste kandidaten voorgesteld, passend bij mij en mijn collega’s. Het gegeven advies is dankzij de vakkundige kennis van Ranger waardevol en daardoor resulteert de samenwerking in een mooi eindresultaat. In Ranger hebben we een partner gevonden waar we op de lange termijn mee willen samenwerken.”

Over Codipack

Codipack levert hardware, software, supplies en services met betrekking tot coderen en etiketteren. In de loop der jaren heeft Codipack zich ontwikkeld tot een zeer gewaardeerde partner voor zowel kleine als grote industriële bedrijven. Het is een echt familiebedrijf, waar een Belgische gemoedelijkheid heerst.

Benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.