Contact Bel (024) 388 22 99 Vacatures
Menu
Powering
your potential
Home > Opdrachtgevers vertellen > Cases > Samen komen we altijd tot een oplossing

Samen komen we altijd tot een oplossing

Tussen Wienerberger en Ranger Human Capital bestaat al enkele jaren een mooi partnership op het vlak van duurzaam werven en ontwikkelen. Wienerberger produceert duurzame bouw- en bestratingsmaterialen van keramiek. Met uitdagingen op het gebied van duurzaamheid en circulariteit is het bedrijf volop in ontwikkeling. 

Maurice van Hal

De uitdagingen van Wienerberger

“Voor ons liggen op dit moment grote uitdagingen op het gebied van duurzaamheid en het reduceren van energieconsumptie”, vertelt Maurice van Hal, HR Manager Nederland bij Wienerberger. “Wij investeren volop in nieuwe ontwikkelingen, hergebruik van grondstoffen en producten met een zeer lange levensduur. En daarnaast het zo duurzaam en energiezuinig mogelijk  omgaan met productieprocessen en middelen. We maken steeds efficiënter gebruik van energie en proberen daarnaast zo min mogelijk nieuw materiaal te gebruiken. Om deze uitdagingen aan te gaan hebben we de juiste mensen nodig. En daar levert Ranger een belangrijke bijdrage aan.”

Verdiepend netwerk

“Ranger ondersteunt ons bij werving- en selectietrajecten met focus op de procesindustrie. We zien deze dienstverlening als aanvulling op onze eigen recruitmentafdeling. Voor bepaalde functies met een specifieke expertise heb je een verdiepend netwerk nodig, en dat heeft Ranger. Daarbij stopt het traject niet zodra de nieuwe collega is gevonden. De betrokkenheid vanuit Ranger blijft ook na de start in het bedrijf, waarbij aandacht is voor een goede onboarding en de persoonlijke ontwikkeling van een nieuwe collega.”

Duurzame relatie

“De aanpak is professioneel en zorgvuldig. Er wordt echt tijd en aandacht aan de opdrachten besteed. De betreffende consultant verdiept zich zorgvuldig in de situatie en heeft daarbij ook oog voor de behoefte vanuit de organisatie. Daardoor kan het profiel duidelijk worden opgesteld en wordt de doelgroep bereikt die we wensen te bereiken. Ook de informatievoorziening tussendoor is erg fijn en transparant. We worden regelmatig op de hoogte gehouden en Ranger is erg betrokken bij de gesprekken die worden gevoerd. Onze relatie is duurzaam; dit duurzame karakter heeft als doel dat het niet alleen een succes wordt maar ook blijft.”

Samen tot een oplossing komen

“De samenwerking en contacten zijn plezierig en intensief. Er is regelmatig flexibiliteit nodig en dat biedt Ranger. Ook wanneer het een lastig in te vullen vacature betreft kunnen we dit goed en in een open sfeer met elkaar bespreken. Dan gaan we in overleg en worden we geadviseerd over of we misschien in een andere richting moeten denken of een aanpassing moeten doen in het profiel. Dan is het de kracht van beide partijen om samen tot een oplossing te komen.”

  

Benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Jacqueline Hendriks
jhendriks@ranger.nl
06-51387631