Powering your potential

Home | Blog | (024) 388 22 99 | E-mail
Ranger Human Capital
HR PARTNER VOOR BOARD, DIRECTIE & MANAGEMENT
  • Executive search, interim management & development
  • Focus op industrie, handel, bouw & infra
  • 20 jaar ervaring & gemiddelde klantwaardering van 8,5
  • Persoonlijk, grondig, gecommitteerd & ondernemend

VRIJBLIJVEND ADVIES

Executive searchInterim ManagementAssessmentCoachingTraining
Home > Opdrachtgevers

Essilor Nederland BV

Essilor Nederland BV

Essilor Benelux maakt deel uit van Essilor International en is één van de belangrijkste leveranciers van oogoptische producten in de Benelux markt. Naast brillenglazen onder het merk Varilux levert zij ook professionele apparatuur voor de winkel of werkplaats van de opticien of optometrist.

Referentie

Ron de Bruijn, Regional Vice President van Essilor Benelux & Nordics, over de samenwerking met Ranger Human Capital: "Ranger ondersteunt Essilor momenteel op het gebied van teambuilding, coaching en interim management. Ook ikzelf word gecoacht door Eddie Siebers. Ik hecht veel waarde aan gelijkwaardige samenwerking en vertrouwen. Daar ontbrak het aan binnen het MT door weerstand en slechte verhoudingen. Hier is door Eddie en Martine (Wenting) succesvol aan gewerkt. De impact van Ranger was goed. Bovendien spreken de mensen die ons vanuit Ranger begeleiden ons aan en komen ze goed over. Dit komt door de menselijke warmte, innemendheid en persoonlijke aandacht voor de medewerkers. Eddie is iemand die met zachte hand tot openheid weet te verleiden zonder dat mensen worden beschadigd. Respect en professionaliteit staan hierbij centraal en er wordt gewerkt met goede methodes. Soms hard en confronterend maar het heeft wel gewerkt. Het resultaat dat we hebben bereikt als MT is dat het vertrouwen in elkaar voor een belangrijk deel is teruggekomen en dat er onderling begrip is ontstaan voor hoe mensen reageren. Dit heeft uiteindelijk geresulteerd in meer synergie en een betere samenwerking. Er wordt meer onderling beter feedback gegeven. Onze uitdaging is nu om dit vast te houden!

Ook op het gebied van Interim Management hebben we samengewerkt met Ranger. Meestal werken wij met interim managers uit ons eigen netwerk maar voor deze opdracht op het gebied van service hebben we een kandidaat via Ranger in de arm genomen. Een prima Interim Manager die naar volle tevredenheid met zijn opdracht bezig is!"
Deel dit bedrijf
Meer informatie?
Ton Hendriks
thendriks@ranger.nl
(024) 3882299
(06) 22417014
Antwoord op uw HR-vraag?
BEL 024 388 22 99
ONZE VISIE OP HR
Jacqueline Hendriks
Jacqueline Hendriks, oprichter Ranger Human Capital
Actuele vacatures

Toe aan een nieuwe management-uitdaging? Wij bieden interessante mogelijkheden op board-, directie- en managementniveau.

Bekijk onze vacatures

Scott Recruiters werkt voor
Antwoord op uw hr-vraag?
Stel uw vraag