Powering your potential

Home | Blog | (024) 388 22 99 | E-mail
Ranger Human Capital
HR PARTNER VOOR BOARD, DIRECTIE & MANAGEMENT
  • Executive search, interim management & development
  • Focus op industrie, handel, bouw & infra
  • 20 jaar ervaring & gemiddelde klantwaardering van 8,5
  • Persoonlijk, grondig, gecommitteerd & ondernemend

VRIJBLIJVEND ADVIES

Executive searchInterim ManagementAssessmentCoachingTraining
Home > Opdrachtgevers

Opdrachtgevers

Accsys Technologies

Accsys Technologies

Accsys Technologies is een innovatieve onderneming met de ambitie verder uit te groeien tot een internationale technologie- en productieonderneming. Accsys Technologies kenmerkt zich door nieuwe hoogwaardige ontwikkelingen op het terrein van chemisch modificeren (acetyleren) van hout.
ASML Netherlands BV

ASML Netherlands BV

ASML levert en installeert wereldwijd machines aan de semiconductorindustrie. Producenten als Intel, IBM en NXP worden tot hun klanten gerekend. ASML is een Nederlands hightechbedrijf en een van de belangrijkste leveranciers van machines voor de halfgeleiderindustrie, in het bijzonder steppers en scanners, die worden gebruikt bij het maken van chips. Klanten zijn veelal chipproducenten. Het bedrijf vervaardigt complexe machines die worden gebruikt voor de productie van geïntegreerde schakelingen (IC’s of chips).
Asset Rail

Asset Rail

ASSET Rail is een spooronderhoudsaannemer met de contractgebieden Gelre en Eemland in beheer.
Bolsius International BV

Bolsius International BV

Bolsius International B.V. is met 900 medewerkers al ruim 130 jaar actief op het gebied van de productie en verkoop van kaarsen. Bolsius is marktleider in Europa en het brede assortiment wordt naar ruim 50 landen geëxporteerd. De organisatie is slagvaardig en innovatief en groot geworden door voortdurende vernieuwing en blijvende aandacht voor kwaliteit.
Bruynzeel Storage Systems B.V.

Bruynzeel Storage Systems B.V.

Bruynzeel Storage Systems ontwikkelt innovatieve en ruimtebesparende opslagoplossingen voor onder andere kantoren, archieven, bibliotheken en musea. Via een wereldwijd netwerk van verkoopkantoren en dealers verkoopt Bruynzeel Storage Systems een breed scala aan opslagsystemen waaronder verrijdbare kantoorkasten, statische kantoorkasten, verrijdbare archiefkasten, archiefrekken, bibliotheekrekken en opslagsystemen voor musea.
BTE Nederland BV

BTE Nederland BV

De BTE-groep ontwikkelt, produceert en verkoopt prefab betonproducten voor industriële & infrastructurele toepassingen voor de West-Europese markt.
CRH Rijswijk

CRH Rijswijk

CRH is een beursgenoteerde internationale onderneming, actief in de productie en distributie van delfstoffen en bouwmaterialen. Zowel binnen Europa als Noord-Amerika heeft CRH een vooraanstaande positie in deze marktsegmenten.
Dura Vermeer Divisie Infra BV

Dura Vermeer Divisie Infra BV

Dura Vermeer is een landelijk operend bouwconcern actief in de woning- en utiliteitsbouw, infrastructuur en engineering. Ze zijn actief in diverse marktsegmenten - woningcorporaties, projectontwikkelaars, overheden (rijk, provincie, gemeente), onderwijs, zorg en welzijn, industrie en energie - en hun produceten en dienstverlening lopen uiteen van de ontwikkeling en bouw van woningen, kantoren en multifunctionele centra tot het bouw- en woonrijpmaken van terreinen en gronden, het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van wegen, het ontwerpen en bouwen van kunstwerken (bruggen, viaducten, tunnels), het aanleggen van ondergrondse kabels en leidingen, het bouwen en onderhouden van spoorwegen en het saneren van vervuilde gronden.
Eastman Chemical B.V.

Eastman Chemical B.V.

Eastman is een wereldwijd opererend chemiebedrijf, met het hoofdkantoor in de Verenigde Staten. Het concern is de grootste producent van polyester plastics voor verpakkingen en is één van de grootste leveranciers van grondstoffen voor verf en coatings, inkt, grafische producten, lijmen, textiel en cellulose acetaatvezels.
Elopak

Elopak

Elopak is één van 's werelds grootse verpakkingsproducenten. Zij levert verpakkingen voor levensmiddelen en industriële producten. Daarnaast levert Elopak complete verpakkingssystemen en zijn ze partner bij het ontwerpen, installeren en onderhouden van deze systemen.
Essilor Nederland BV

Essilor Nederland BV

Essilor Benelux maakt deel uit van Essilor International en is één van de belangrijkste leveranciers van oogoptische producten in de Benelux markt. Naast brillenglazen onder het merk Varilux levert zij ook professionele apparatuur voor de winkel of werkplaats van de opticien of optometrist.
GEA

GEA

GEA Process Engineering Nederland BV is onderdeel van de wereldwijd opererende en technologisch toonaangevende GEA Group. Zij levert complete klantgeoriënteerde procesengineering, procescomponenten en turn-key projectoplossingen voor vloeistof- en poederprocessen.
Helvoet Rubber & Plastic Technologies BV

Helvoet Rubber & Plastic Technologies BV

Helvoet is internationaal actief op het gebied van klantspecifiek ontwikkelen en produceren van enkelvoudige of geassembleerde kunststof spuitgietdelen en rubbercomponenten. Dankzij haar innovatiekracht, klantgerichtheid en ondernemerschap is Helvoet al sinds 1939 een gewaardeerd partner in verschillende branches als de automotive, industrial appliances, food & beverage en pharma packaging.
Heras BV

Heras BV

Heras is een internationale specialist op het gebied van buitenbeveiliging. Vanuit Europese vestigingen voorziet Heras in buitenbeveiliging voor zowel permanente als tijdelijke locaties.
IHC SAS BV

IHC SAS BV

SAS Gouda is producent en leverancier van ‘winches’ (liersystemen) en pijplegsystemen aan de maritieme sector.
Kingspan Insulation

Kingspan Insulation

Kingspan Insulation B.V. is marktleider in de productie van isolatieproducten voor daken, muren, vloeren en luchtkanalen. Kingspan Insulation B.V. is een onderdeel van de Kingspan Group, een van de snelst groeiende bouwmaterialenconcerns van Europa en wereldleider in het toeleveren van duurzame bouwproducten en -diensten.
Kinkelder BV

Kinkelder BV

Kinkelder BV (330 medewerkers), is een internationaal succesvolle en toonaangevende producent van hoogwaardige cirkelzagen voor de metaal- en automobielindustrie.
Kongsberg Maritime Holland B.V.

Kongsberg Maritime Holland B.V.

Kongsberg is wereldwijd marktleider in het ontwikkelen van elektronica en automation systems die de vaart van zeeschepen optimaliseren, waaronder systemen m.b.t. positioning, navigatie, survey-activiteiten en surveillance.
Meer informatie?
Ton Hendriks
thendriks@ranger.nl
(024) 3882299
(06) 22417014
Antwoord op uw HR-vraag?
BEL 024 388 22 99
ONZE VISIE OP HR
Jacqueline Hendriks
Jacqueline Hendriks, oprichter Ranger Human Capital
Actuele vacatures

Toe aan een nieuwe management-uitdaging? Wij bieden interessante mogelijkheden op board-, directie- en managementniveau.

Bekijk onze vacatures

Scott Recruiters werkt voor
Antwoord op uw hr-vraag?
Stel uw vraag