Contact Bel (024) 388 22 99 Vacatures
Menu
Powering
your potential

Interim
management
via Ranger

Al 25 jaar biedt Ranger Human Capital interimoplossingen aan organisaties in de industrie, handel, bouw & infra.

Onze interim managers

Interim Manager Jasper

Expertise op het gebied van project- en programmamanagement, zowel nationaal als internationaal. Ervaring met zeer uiteenlopende projecten op het snijvlak van business en ICT.

Meer over Interim Manager Jasper
Interim Manager Wil

Ruime expertise in het begeleiden van bedrijven en managers in hun zoektocht naar verbetering. Samen met de klant brengt Wil bedrijfsprocessen naar een hoger plan. Met zijn aanpak weet hij mensen in beweging te brengen.

Meer over Interim Manager Wil
Interim Manager Astrid

Senior HR-projectleider met een brede kennis en ruim 20 jaar in industriële en technische omgevingen. Astrid is een echte generalist en businesspartner die gewend is om in complexe omgevingen te werken en veranderingen te realiseren.

Meer over Interim Manager Astrid
Interim Manager Herman

Ruime expertise met het lanceren van hightech machines met druk op time-to-market. Herman maakt complexe zaken transparant en begrijpbaar en is sterk in projectmanagement; iets opbouwen vanaf de grond en resultaten behalen op onbekend terrein.

Meer over Interim Manager Herman
Interim Manager Theo

Zeer ervaren op het gebied van directievoering en begeleiding van complexe projecten binnen de industrie. Zowel nationaal als internationaal, o.a. bij grote technische installatiebedrijven en bij organisaties binnen de scheepsbouw, offshore, industrie en utiliteit.

Meer over Interim Manager Theo
Interim Manager René

Ruime ervaring binnen diverse branches in de industrie waarbij het realiseren van financiële waarde centraal stond. Het onderscheidende vermogen van René zit in de combinatie van zijn kennis en ervaring over business-proces en finance.

Meer over Interim Manager René
Interim Manager Ferry

Ruime ervaring met complexe IT- en infrastructuurprojecten waarbij organisatiebrede toetsing plaatsvindt van toegepaste technische en organisatorische securitymaatregelen.

Meer over Interim Manager Ferry

Wij helpen u graag

Per direct op zoek naar een ervaren interim manager met specifieke expertise binnen uw branche? Binnen enkele dagen stellen wij passende kandidaten aan u voor.

Bel 024 388 22 99Leer ons kennen

Waarom kiezen voor Ranger Human Capital

Focus op industrie, bouw & infra
Wij werken voor organisaties in o.a. de metaalindustrie, machinebouw, papier- en voedingsmiddelenindustrie, bouw- en infrasector en hightechindustrie.
Gemiddelde klantwaardering van 8,7
Bijdragen aan het succes van onze opdrachtgevers. Daar zet ons team van consultants, psychologen, coaches en trainers zich elke dag opnieuw voor in.
Ruim 25 jaar ervaring
Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander wat er komt kijken bij het werven, selecteren en ontwikkelen van board, directie en management.
Persoonlijk, grondig, gecommitteerd & ondernemend
Zo gaan wij te werk. Een benadering die zich ruimschoots heeft bewezen en heeft geleid tot duurzame partnerships.