Contact Bel (024) 388 22 99 Vacatures
Menu
Powering your potential
Home > Interim Management > Onze interim managers > Interim Manager Albert

Interim Manager Albert

Interim Manager

Expertise: Mijn kracht ligt in het onderzoeken, analyseren en verbeteren van operations- en supply chain processen. Daarbij ligt mijn focus op het vinden van verbeterpotentieel in het interne proces; de dynamiek tussen planning en productie. Met mijn overstijgende blik zie ik wat er moet gebeuren en dit vertaal ik naar een gedragen traject.

Excelleren: Mijn aanpak bestaat uit het combineren van rollen gedurende het gehele proces. Dit start met het verzorgen van een degelijk onderzoek. Ik zorg voor een goede samenwerking met verschillende disciplines en medewerkers en creëer daarmee draagvlak. Bij het boeken van het uiteindelijke succes is goede begeleiding nodig. Dit tezamen leidt tot een succesvolle implementatie.

Kwaliteiten van persoonlijkheid: Ik heb een positief-kritische houding richting de bedrijfsprocessen. Ik zoek naar verbeteringen omdat het altijd beter kan. Met behulp van deze insteek krijg ik anderen mee in het behalen van het gestelde doel. Mijn gedrevenheid enthousiasmeert niet alleen mijzelf, maar ook anderen. Door kritisch, gedreven en resultaatgericht, maar ook met humor, te werk te gaan bereik ik de gestelde doelen.

Kennismaken met Interim Manager Albert?

Bel 0243882299
info@ranger.nl

Meer interim managers van Ranger

Interim Manager Wil

Ruime expertise in het begeleiden van bedrijven en managers in hun zoektocht naar verbetering. Samen met de klant brengt Wil bedrijfsprocessen naar een hoger plan. Met zijn aanpak weet hij mensen in beweging te brengen.

Meer over Interim Manager Wil
Interim Manager René

Ruime ervaring binnen diverse branches in de industrie waarbij het realiseren van financiële waarde centraal stond. Het onderscheidende vermogen van René zit in de combinatie van zijn kennis en ervaring over business-proces en finance.

Meer over Interim Manager René
Interim Manager Ferry

Ruime ervaring met complexe IT- en infrastructuurprojecten waarbij organisatiebrede toetsing plaatsvindt van toegepaste technische en organisatorische securitymaatregelen.

Meer over Interim Manager Ferry

Zet de expertise in van onze Interim Managers

Op het gebied van algemeen en verandermanagement, operations, productie, supply chain, logistiek,
onderhoud, operational excellence.

  • Met uitgebreide kennis en expertise op het gebied van verandermanagement en operational excellence;
  • Bekend met belangrijke technologische ontwikkelingen als servitization, smart industry, AI, IoT en cybersecurity;
  • Ruime ervaring op board-, directie- en managementniveau binnen de industrie, bouw en infra.

Interim management