Contact Bel (024) 388 22 99 Vacatures
Menu
Powering your potential
Home > Interim Management > Onze interim managers > Interim Manager Astrid

Interim Manager Astrid

Interim Manager

Expertise: Ik ben een senior HR-projectleider met een brede kennis en ruime ervaring in industriële en technische omgevingen. Ik heb ruim 20 jaar HR ervaring; van HR-officer tot HR-manager. Ik ben bekend met alle HR-activiteiten en ik ben dan ook een echte generalist en businesspartner die gewend is om in veranderende en complexe omgevingen te werken en veranderingen te realiseren.

Excelleren: De rol van projectleider past mij uitstekend. Ik neem graag de leiding en de daarbij behorende verantwoordelijkheid. Ik ben op mijn vakgebied een generalist. Als ik weet wat het doel is, zorg ik ervoor dat dit behaald gaat worden. De manier waarop, is die manier die het beste past binnen het ontwikkelproces van alle betrokkenen. Op het moment dat het resultaat staat, is het voor mij tijd om door te gaan naar het volgende uitdagende project.

Kwaliteiten van persoonlijkheid: Ik ben pragmatisch, resultaatgericht en analytisch. Dit zorgt ervoor dat ik de gestelde doelen bereik, dat de uitwerkingen onderbouwd zijn en dat ze praktisch toepasbaar zijn. Uiteraard zijn deze doelen afgestemd op de organisatie. Een van mijn krachten is dat ik operationeel, tactisch en beleidsmatig het HR vak kan uitvoeren en eenvoudig schakel tussen deze niveaus.

Kennismaken met Interim Manager Astrid?

Bel 0243882299
info@ranger.nl

Meer interim managers van Ranger

Interim Manager Albert

Ruime ervaring in het onderzoeken, analyseren en verbeteren van operations- en supply chain processen. Met zijn overstijgende blik ziet Albert wat er moet gebeuren en dit vertaalt hij naar een gedragen traject.

Meer over Interim Manager Albert
Interim Manager Jasper

Expertise op het gebied van project- en programmamanagement, zowel nationaal als internationaal. Ervaring met zeer uiteenlopende projecten op het snijvlak van business en ICT.

Meer over Interim Manager Jasper
Interim Manager Wil

Ruime expertise in het begeleiden van bedrijven en managers in hun zoektocht naar verbetering. Samen met de klant brengt Wil bedrijfsprocessen naar een hoger plan. Met zijn aanpak weet hij mensen in beweging te brengen.

Meer over Interim Manager Wil
Interim Manager Herman

Ruime expertise met het lanceren van hightech machines met druk op time-to-market. Herman maakt complexe zaken transparant en begrijpbaar en is sterk in projectmanagement; iets opbouwen vanaf de grond en resultaten behalen op onbekend terrein.

Meer over Interim Manager Herman
Interim Manager Theo

Zeer ervaren op het gebied van directievoering en begeleiding van complexe projecten binnen de industrie. Zowel nationaal als internationaal, o.a. bij grote technische installatiebedrijven en bij organisaties binnen de scheepsbouw, offshore, industrie en utiliteit.

Meer over Interim Manager Theo
Interim Manager René

Ruime ervaring binnen diverse branches in de industrie waarbij het realiseren van financiële waarde centraal stond. Het onderscheidende vermogen van René zit in de combinatie van zijn kennis en ervaring over business-proces en finance.

Meer over Interim Manager René
Interim Manager Ferry

Ruime ervaring met complexe IT- en infrastructuurprojecten waarbij organisatiebrede toetsing plaatsvindt van toegepaste technische en organisatorische securitymaatregelen.

Meer over Interim Manager Ferry

Zet de expertise in van onze Interim Managers

Op het gebied van algemeen en verandermanagement, operations, productie, supply chain, logistiek,
onderhoud, operational excellence.

  • Met uitgebreide kennis en expertise op het gebied van verandermanagement en operational excellence;
  • Bekend met belangrijke technologische ontwikkelingen als servitization, smart industry, AI, IoT en cybersecurity;
  • Ruime ervaring op board-, directie- en managementniveau binnen de industrie, bouw en infra.

Interim management