Contact Bel (024) 388 22 99 Vacatures
Menu
Powering your potential
Home > Interim Management > Onze interim managers > Interim Manager Ferry

Interim Manager Ferry

Interim Manager

Expertise: Complexe IT- en infrastructuurprojecten waarbij organisatiebrede toetsing plaatsvindt van toegepaste technische en organisatorische securitymaatregelen.

Zo heb ik ongeveer één derde van alle gecertificeerde pin-infrastructuurdiensten tot stand gebracht. Ik heb zeer brede en op onderdelen diepgaande kennis van IT, telecom (infra), ICT-security (en privacy) en Big Data concepten en tooling waaronder het Hadoop ecosysteem.

Ik heb tevens expertise in het begeleiden van (security) certificeringstrajecten, het ontwikkelen van business cases, het opstarten van innovaties en het uitvoeren van impact- en (organisatorische) probleemanalyses. Daarin kan ik de rol van manager, teamleider, strategisch adviseur en propositiemarketeer aannemen.

Excelleren: Bovenstaande kennis heb ik ingezet in de rollen van lijnmanager, projectmanager, innovatiemanager en strategisch consultant. Ik ben zeer goed in staat abstracte ideeën te (helpen) vertalen naar concrete functionele wensen en/of naar een visie en een businesscase en ondersteunen bij de organisatie en implementatie van de gewenste veranderingen.

Kwaliteiten van persoonlijkheid: Ik ben ondernemend, zelf-startend, geen politieke agenda, coachend, gestructureerd, pragmatisch, realistisch en betrokken. Daarnaast heb ik commercieel inzicht en kan ik kennis en context snel eigen maken.

Kennismaken met Interim Manager Ferry?

Bel 024-3882299
info@ranger.nl

Meer interim managers van Ranger

Interim Manager Albert

Ruime ervaring in het onderzoeken, analyseren en verbeteren van operations- en supply chain processen. Met zijn overstijgende blik ziet Albert wat er moet gebeuren en dit vertaalt hij naar een gedragen traject.

Meer over Interim Manager Albert
Interim Manager Wil

Ruime expertise in het begeleiden van bedrijven en managers in hun zoektocht naar verbetering. Samen met de klant brengt Wil bedrijfsprocessen naar een hoger plan. Met zijn aanpak weet hij mensen in beweging te brengen.

Meer over Interim Manager Wil
Interim Manager René

Ruime ervaring binnen diverse branches in de industrie waarbij het realiseren van financiële waarde centraal stond. Het onderscheidende vermogen van René zit in de combinatie van zijn kennis en ervaring over business-proces en finance.

Meer over Interim Manager René

Zet de expertise in van onze Interim Managers

Op het gebied van algemeen en verandermanagement, operations, productie, supply chain, logistiek,
onderhoud, operational excellence.

  • Met uitgebreide kennis en expertise op het gebied van verandermanagement en operational excellence;
  • Bekend met belangrijke technologische ontwikkelingen als servitization, smart industry, AI, IoT en cybersecurity;
  • Ruime ervaring op board-, directie- en managementniveau binnen de industrie, bouw en infra.

Interim management