Contact Bel (024) 388 22 99 Vacatures
Menu
Powering your potential
Home > Interim Management > Onze interim managers > Interim Manager Herman

Interim Manager Herman

Interim Manager

Expertise: Hightech machines lanceren met druk op time-to-market. Ik maak complexe zaken transparant en begrijpbaar. Daarnaast kan ik me goed inleven in zowel technici als business mensen en sla ik gemakkelijk bruggen tussen die twee, zowel op inhoud als op drijfveren.

Ik heb geleerd dat innovatie een bedrijfsbrede activiteit is en niet puur een R&D aangelegenheid. Mijn expertise is inzetbaar voor opdrachten in de industrie en op het gebied van innovatie, R&D programma’s en project- en programmamanagement.

Excelleren: Ik ben sterk in projectmanagement; iets opbouwen vanaf de grond en/of resultaten behalen op onbekend terrein. Ik vind het mooi om in een multidisciplinaire context te werken, met deadlines in de business en ik heb graag ruimte om het anders aan te pakken dan men gewend is, als dat noodzakelijk is om de doelstellingen te halen.

Kwaliteiten van persoonlijkheid: Begrippen die op mijn persoonlijkheid van toepassing zijn: gedreven, energiek, inhoudelijk betrokken en verbindend. Ik bewaar overzicht en spreek mensen aan op gedrag en functioneren, maar op een vriendelijke manier. Ik gebruik ook graag humor en voorbeelden om iets duidelijk te maken.

Kennismaken met Interim Manager Herman?

Bel 024-3882299
info@ranger.nl

Meer interim managers van Ranger

Interim Manager Albert

Ruime ervaring in het onderzoeken, analyseren en verbeteren van operations- en supply chain processen. Met zijn overstijgende blik ziet Albert wat er moet gebeuren en dit vertaalt hij naar een gedragen traject.

Meer over Interim Manager Albert
Interim Manager Jasper

Expertise op het gebied van project- en programmamanagement, zowel nationaal als internationaal. Ervaring met zeer uiteenlopende projecten op het snijvlak van business en ICT.

Meer over Interim Manager Jasper
Interim Manager Wil

Ruime expertise in het begeleiden van bedrijven en managers in hun zoektocht naar verbetering. Samen met de klant brengt Wil bedrijfsprocessen naar een hoger plan. Met zijn aanpak weet hij mensen in beweging te brengen.

Meer over Interim Manager Wil
Interim Manager Astrid

Senior HR-projectleider met een brede kennis en ruim 20 jaar in industriële en technische omgevingen. Astrid is een echte generalist en businesspartner die gewend is om in complexe omgevingen te werken en veranderingen te realiseren.

Meer over Interim Manager Astrid
Interim Manager Theo

Zeer ervaren op het gebied van directievoering en begeleiding van complexe projecten binnen de industrie. Zowel nationaal als internationaal, o.a. bij grote technische installatiebedrijven en bij organisaties binnen de scheepsbouw, offshore, industrie en utiliteit.

Meer over Interim Manager Theo
Interim Manager René

Ruime ervaring binnen diverse branches in de industrie waarbij het realiseren van financiële waarde centraal stond. Het onderscheidende vermogen van René zit in de combinatie van zijn kennis en ervaring over business-proces en finance.

Meer over Interim Manager René
Interim Manager Ferry

Ruime ervaring met complexe IT- en infrastructuurprojecten waarbij organisatiebrede toetsing plaatsvindt van toegepaste technische en organisatorische securitymaatregelen.

Meer over Interim Manager Ferry

Zet de expertise in van onze Interim Managers

Op het gebied van algemeen en verandermanagement, operations, productie, supply chain, logistiek,
onderhoud, operational excellence.

  • Met uitgebreide kennis en expertise op het gebied van verandermanagement en operational excellence;
  • Bekend met belangrijke technologische ontwikkelingen als servitization, smart industry, AI, IoT en cybersecurity;
  • Ruime ervaring op board-, directie- en managementniveau binnen de industrie, bouw en infra.

Interim management