Contact Bel (024) 388 22 99 Vacatures
Menu
Powering your potential
Home > Interim Management > Onze interim managers > Interim Manager Jasper

Interim Manager Jasper

Interim Manager

Expertise: Mijn kracht ligt in het algeheel managen van projecten en programma’s op het snijvlak van business en ICT: onder mijn regie houdt een team van specialisten zich bezig met de inhoud, terwijl mijn eigen focus vooral ligt op het managen van de omgeving waarbinnen het project zich afspeelt (denk aan strategie en beleid, stakeholders, risico’s, etc.). Door mijn kennis van meer traditionele methoden, zoals PRINCE2, MSP en IPMA, te combineren met Agile werkwijzen, gebruik ik het beste van twee werelden. Mijn ervaringen heb ik opgedaan in diverse nationale en internationale projecten en programma’s.

Excelleren: Mijn ambities liggen bij zowel project- als programmamanagement: ik word enthousiast van het managen van grotere, complexe projecten (met onderliggende deelprojecten) of van het aansturen en beheersen van overkoepelende programma’s.

Kwaliteiten van persoonlijkheid: Ik ben resultaatgericht, ondernemend en beschik over een groot doorzettingsvermogen. Mijn werkwijze omschrijf ik als semigestructureerd: vanuit een methodische aanpak kom ik op basis van de heersende bedrijfscultuur, de menselijke relatie en een gezonde dosis pragmatiek tot het gewenste resultaat. Mijn vertrekpunt is altijd het doel dat de klant wil bereiken en de context waarbinnen dit moet gebeuren. Vervolgens zijn de bestaande methoden en technieken de rode draad die mij leiden, maar geef ik daar op een pragmatische manier invulling aan.

Kennismaken met Interim Manager Jasper?

Bel 0243882299
info@ranger.nl

Meer interim managers van Ranger

Interim Manager Albert

Ruime ervaring in het onderzoeken, analyseren en verbeteren van operations- en supply chain processen. Met zijn overstijgende blik ziet Albert wat er moet gebeuren en dit vertaalt hij naar een gedragen traject.

Meer over Interim Manager Albert
Interim Manager Wil

Ruime expertise in het begeleiden van bedrijven en managers in hun zoektocht naar verbetering. Samen met de klant brengt Wil bedrijfsprocessen naar een hoger plan. Met zijn aanpak weet hij mensen in beweging te brengen.

Meer over Interim Manager Wil
Interim Manager Astrid

Senior HR-projectleider met een brede kennis en ruim 20 jaar in industriële en technische omgevingen. Astrid is een echte generalist en businesspartner die gewend is om in complexe omgevingen te werken en veranderingen te realiseren.

Meer over Interim Manager Astrid
Interim Manager Herman

Ruime expertise met het lanceren van hightech machines met druk op time-to-market. Herman maakt complexe zaken transparant en begrijpbaar en is sterk in projectmanagement; iets opbouwen vanaf de grond en resultaten behalen op onbekend terrein.

Meer over Interim Manager Herman
Interim Manager Theo

Zeer ervaren op het gebied van directievoering en begeleiding van complexe projecten binnen de industrie. Zowel nationaal als internationaal, o.a. bij grote technische installatiebedrijven en bij organisaties binnen de scheepsbouw, offshore, industrie en utiliteit.

Meer over Interim Manager Theo
Interim Manager René

Ruime ervaring binnen diverse branches in de industrie waarbij het realiseren van financiële waarde centraal stond. Het onderscheidende vermogen van René zit in de combinatie van zijn kennis en ervaring over business-proces en finance.

Meer over Interim Manager René
Interim Manager Ferry

Ruime ervaring met complexe IT- en infrastructuurprojecten waarbij organisatiebrede toetsing plaatsvindt van toegepaste technische en organisatorische securitymaatregelen.

Meer over Interim Manager Ferry

Zet de expertise in van onze Interim Managers

Op het gebied van algemeen en verandermanagement, operations, productie, supply chain, logistiek,
onderhoud, operational excellence.

  • Met uitgebreide kennis en expertise op het gebied van verandermanagement en operational excellence;
  • Bekend met belangrijke technologische ontwikkelingen als servitization, smart industry, AI, IoT en cybersecurity;
  • Ruime ervaring op board-, directie- en managementniveau binnen de industrie, bouw en infra.

Interim management