Contact Bel (024) 388 22 99 Vacatures
Menu
Powering your potential
Home > Interim Management > Onze interim managers > Interim Manager René

Interim Manager René

Interim Manager

Expertise: Mijn onderscheidend vermogen zit in de combinatie van kennis en ervaring over business-proces en finance. Deze expertise heb ik hands-on opgedaan in de praktijk, en tijdens mijn universitaire studies Bedrijfseconomie en Registeraccountancy. Ik heb ervaring opgedaan binnen diverse branches in de industrie waarbij het realiseren van financiële waarde centraal stond. Dit heb ik gerealiseerd door veranderingen te bewerkstelligen vanuit procesgang, en een efficiëntere samenwerking (zowel in- als extern) en teamopbouw.

Excelleren: Het analyseren van de uitgangssituatie ter vaststelling van verbeterpunten, en vervolgens het meekrijgen van mensen in de eerste stappen van aanpassingen is de opdracht die mij op het lijf is geschreven. Een recent voorbeeld hiervan is de door mij begeleide succesvolle integratie van een aangekocht bedrijf in Frankrijk in een Europees netwerk van bedrijven. Uitdagingen binnen deze integratie waren het overwinnen van cultuurverschillen en met het zittende team opzetten van nieuwe bedrijfsprocessen. Wat mij voldoening geeft is om de brug te slaan tussen financieel resultaat en menselijke factoren in een bedrijf.

Kwaliteiten van persoonlijkheid: Ik bezit de kwaliteit en ervaring om na een korte kennismaking de uitgangssituatie in beeld te brengen, de juiste prioriteiten te stellen en vervolgens financieel resultaat te behalen met behoud van teamspirit en ethische waarden. Dit doe ik onder het motto: ‘Alleen ga je sneller, met een team kom je verder’.

Kennismaken met Interim Manager René?

Bel 024-3882299
info@ranger.nl

Meer interim managers van Ranger

Interim Manager Albert

Ruime ervaring in het onderzoeken, analyseren en verbeteren van operations- en supply chain processen. Met zijn overstijgende blik ziet Albert wat er moet gebeuren en dit vertaalt hij naar een gedragen traject.

Meer over Interim Manager Albert
Interim Manager Wil

Ruime expertise in het begeleiden van bedrijven en managers in hun zoektocht naar verbetering. Samen met de klant brengt Wil bedrijfsprocessen naar een hoger plan. Met zijn aanpak weet hij mensen in beweging te brengen.

Meer over Interim Manager Wil
Interim Manager Ferry

Ruime ervaring met complexe IT- en infrastructuurprojecten waarbij organisatiebrede toetsing plaatsvindt van toegepaste technische en organisatorische securitymaatregelen.

Meer over Interim Manager Ferry

Zet de expertise in van onze Interim Managers

Op het gebied van algemeen en verandermanagement, operations, productie, supply chain, logistiek,
onderhoud, operational excellence.

  • Met uitgebreide kennis en expertise op het gebied van verandermanagement en operational excellence;
  • Bekend met belangrijke technologische ontwikkelingen als servitization, smart industry, AI, IoT en cybersecurity;
  • Ruime ervaring op board-, directie- en managementniveau binnen de industrie, bouw en infra.

Interim management