Contact Bel (024) 388 22 99 Vacatures
Menu
Powering your potential
Home > Interim Management > Onze interim managers > Interim Manager Theo

Interim Manager Theo

Interim Manager

Expertise: Mijn expertise ligt met name op de directievoering en/of begeleiding van complexe projecten binnen de industrie. Ik heb deze functies zowel nationaal als internationaal uitgevoerd binnen grote technische installatiebedrijven, organisaties binnen de scheepsbouw, offshore, industrie en utiliteit.

Sinds 2011 heb ik ook meerdere opdrachten vervuld binnen de zorgsector. Met name opdrachten voor het herstructureren en professionaliseren van facilitaire diensten. Daarnaast heb ik kennis van PPS-projecten en (Europese) aanbestedingstrajecten.

Excelleren: Ik excelleer in de rol binnen de directievoering en het programmamanagement. En dan niet om alleen een plan te vervaardigen, maar juist wanneer de opdracht ook de implementatie van de voorgenomen en goedgekeurde wijzigingen omvat. Mijn doel is om bij beëindiging van de interim opdracht een stabiele en goed functionerende organisatie over te dragen aan de opdrachtgever.

Kwaliteiten van persoonlijkheid: Aimabel, nuchter, verbindend en communicator.

Kennismaken met Interim Manager Theo?

Bel 024-3882299
info@ranger.nl

Meer interim managers van Ranger

Interim Manager Albert

Ruime ervaring in het onderzoeken, analyseren en verbeteren van operations- en supply chain processen. Met zijn overstijgende blik ziet Albert wat er moet gebeuren en dit vertaalt hij naar een gedragen traject.

Meer over Interim Manager Albert
Interim Manager Jasper

Expertise op het gebied van project- en programmamanagement, zowel nationaal als internationaal. Ervaring met zeer uiteenlopende projecten op het snijvlak van business en ICT.

Meer over Interim Manager Jasper
Interim Manager Wil

Ruime expertise in het begeleiden van bedrijven en managers in hun zoektocht naar verbetering. Samen met de klant brengt Wil bedrijfsprocessen naar een hoger plan. Met zijn aanpak weet hij mensen in beweging te brengen.

Meer over Interim Manager Wil
Interim Manager Astrid

Senior HR-projectleider met een brede kennis en ruim 20 jaar in industriële en technische omgevingen. Astrid is een echte generalist en businesspartner die gewend is om in complexe omgevingen te werken en veranderingen te realiseren.

Meer over Interim Manager Astrid
Interim Manager Herman

Ruime expertise met het lanceren van hightech machines met druk op time-to-market. Herman maakt complexe zaken transparant en begrijpbaar en is sterk in projectmanagement; iets opbouwen vanaf de grond en resultaten behalen op onbekend terrein.

Meer over Interim Manager Herman
Interim Manager René

Ruime ervaring binnen diverse branches in de industrie waarbij het realiseren van financiële waarde centraal stond. Het onderscheidende vermogen van René zit in de combinatie van zijn kennis en ervaring over business-proces en finance.

Meer over Interim Manager René
Interim Manager Ferry

Ruime ervaring met complexe IT- en infrastructuurprojecten waarbij organisatiebrede toetsing plaatsvindt van toegepaste technische en organisatorische securitymaatregelen.

Meer over Interim Manager Ferry

Zet de expertise in van onze Interim Managers

Op het gebied van algemeen en verandermanagement, operations, productie, supply chain, logistiek,
onderhoud, operational excellence.

  • Met uitgebreide kennis en expertise op het gebied van verandermanagement en operational excellence;
  • Bekend met belangrijke technologische ontwikkelingen als servitization, smart industry, AI, IoT en cybersecurity;
  • Ruime ervaring op board-, directie- en managementniveau binnen de industrie, bouw en infra.

Interim management