Contact Bel (024) 388 22 99 Vacatures
Menu
Powering your potential
Home > Interim Management > Onze interim managers > Interim Manager Wil

Interim Manager Wil

Interim Manager

Expertise: Mijn expertise ligt met name in het begeleiden van bedrijven en managers in hun zoektocht naar verbetering. Samen met de klant breng ik de bedrijfsprocessen naar een hoger plan. Mijn aanpak weet mensen in beweging te brengen en mijn ervaring helpt verbeteringspotentieel te vinden en te realiseren.

Excelleren: Mijn aanpak is eenvoudig: analyseren, definiëren, plannen, doen en dit steeds weer herhalen. Ik maak mensen enthousiast voor verandering, en ik creëer hier een veilige omgeving voor. Moderne managementgereedschappen zoals Continu Verbeteren, LEAN, Six Sigma; gebruik ik niet als doel maar als middel. Dit alles met de rode draad: communicatie.

Kwaliteiten van persoonlijkheid: Ik ben open en direct, en een echte people manager. Mijn focus ligt op samenwerken en resultaten behalen. Ook beschik ik over goede coachings- en leiderschapsvaardigheden. Met mijn enthousiasme en positieve houding weet ik mensen te motiveren.

Kennismaken met Interim Manager Wil?

Bel 0243882299
Bel asdas
info@ranger.nl

Meer interim managers van Ranger

Interim Manager Albert

Ruime ervaring in het onderzoeken, analyseren en verbeteren van operations- en supply chain processen. Met zijn overstijgende blik ziet Albert wat er moet gebeuren en dit vertaalt hij naar een gedragen traject.

Meer over Interim Manager Albert
Interim Manager René

Ruime ervaring binnen diverse branches in de industrie waarbij het realiseren van financiële waarde centraal stond. Het onderscheidende vermogen van René zit in de combinatie van zijn kennis en ervaring over business-proces en finance.

Meer over Interim Manager René
Interim Manager Ferry

Ruime ervaring met complexe IT- en infrastructuurprojecten waarbij organisatiebrede toetsing plaatsvindt van toegepaste technische en organisatorische securitymaatregelen.

Meer over Interim Manager Ferry

Zet de expertise in van onze Interim Managers

Op het gebied van algemeen en verandermanagement, operations, productie, supply chain, logistiek,
onderhoud, operational excellence.

  • Met uitgebreide kennis en expertise op het gebied van verandermanagement en operational excellence;
  • Bekend met belangrijke technologische ontwikkelingen als servitization, smart industry, AI, IoT en cybersecurity;
  • Ruime ervaring op board-, directie- en managementniveau binnen de industrie, bouw en infra.

Interim management