Contact Bel (024) 388 22 99 Vacatures
Menu
Powering
your potential

Opdrachtgevers
vertellen

Ruim 25 jaar ervaring Focus op industrie, bouw & infra Gemiddelde klantwaardering van 8,7 Persoonlijk, grondig, gecommitteerd & ondernemend

Een sterk management is essentieel

“Als industrie zijn wij redelijk conventioneel. Maar je merkt nu aan alles dat we ineens in een soort flow komen en dat met terugwerkende kracht allerlei zaken geregeld moeten worden. Dan heb ik het bijvoorbeeld over Operational Excellence, maar ook Health and Safety is bij ons een belangrijk thema. Om al die ontwikkelingen te kunnen realiseren, hebben we natuurlijk een sterk management nodig”, aldus Jeroen Gruys, Head of HR NWE bij Xella.


Lees verder

Commitment staat centraal

“Omdat onze klanten steeds meer ruimte nodig hebben om data op te kunnen slaan blijven we groeien. Om aan deze groeiende vraag te kunnen voldoen, is opschalen een must. Dit doen we onder andere door te investeren in ons personeel. Ranger helpt ons om de juiste mensen te vinden", aldus Ronald Hulsbergen Henning, Director Project Office bij Interxion.


Lees verder

Partnership voor de lange termijn

“Binnen Codipack hebben we op dit moment alle middelen om een groei te realiseren” vertelt Arjen Plomp, Salesmanager bij Codipack. “Daarbij is het vinden van de juiste collega’s essentieel. Voor ons is het belangrijk dat we, ondanks de groei van het bedrijf, een hecht team blijven. Door als team samen te werken bereiken wij namelijk het beste resultaat.”  


Lees verder

Opdrachtgevers waarvoor wij werken

Kennis en ervaring uitwisselen met vakgenoten

Best practices delen en sparren over strategische onderwerpen met andere directeuren en managers uit de industrie, bouw en infra? Sluit u dan aan bij onze managementkring.


Aanmelden