Contact Bel (024) 388 22 99 Vacatures
Menu
Powering
your potential

HR partner voor board, directie en management

Ranger Human Capital is specialist in het duurzaam werven en ontwikkelen van board, directie en management in de industrie, bouw & infra

Ruim 25 jaar ervaring Focus op industrie, bouw & infra Gemiddelde klantwaardering van 8,7 Persoonlijk, grondig, gecommitteerd & ondernemend

Onze expertise

De ontwikkelingen gaan snel in de industrie, bouw en infra. Om hier als organisatie adequaat op in te kunnen spelen is verander- en innovatiekracht een must. Wij helpen organisaties om die kracht bij hun medewerkers te ontwikkelen en de juiste mensen aan te trekken voor sleutelposities binnen de organisatie. Dit doen wij met onze diensten op het gebied van:


Bel voor meer informatie (024) 388 22 99
CEO Jacqueline Hendriks over hoe wij organisaties ondersteunen

Powering Your Potential

Als persoon, als team en als organisatie. Om zo ieders potentieel optimaal in te kunnen zetten. Met als resultaat betrokken en gemotiveerde medewerkers die in hun kracht staan en bijdragen aan het succes van de organisatie. Want zo maak je als organisatie het verschil. Hoe we dat doen? Door de juiste mensen te vinden, te verbinden en te ontwikkelen. Powering Your Potential, dat is onze kracht.

Opdrachtgevers
vertellen

Technologie, duurzaamheid en operational excellence zijn slechts een greep uit de ontwikkelingen die de industrie, bouw & infrawereld in hoog tempo veranderen. Om al die ontwikkelingen te realiseren is een sterk management essentieel. Benieuwd hoe Xella dit aanpakt? Bekijk de video.

Bekijk video Meer cases

Ranger Groep: Experts in duurzaam werven en ontwikkelen binnen de industrie, bouw & infra
Specialist in training, ontwikkeling en recruitment van professionals in de industrie, bouw en infra
HR partner voor board, directie en management op gebied van executive search, interim management en development
Carrièreportal voor professionals in de industrie, bouw en infra

Maak kennis
met ons team

Bijdragen aan het succes van onze opdrachtgevers. Daar zet ons team van consultants, psychologen, coaches en trainers zich elke dag opnieuw voor in.


Mensen van Ranger

Kennis en ervaring uitwisselen met vakgenoten

Best practices delen en sparren over strategische onderwerpen met andere directeuren en managers uit de industrie, bouw en infra? Sluit u dan aan bij onze managementkring.


Aanmelden

Waar vindt u ons

St. Annastraat 278, 6525 HB Nijmegen
Postbus 6819, 6503 GH Nijmegen
(024) 388 22 99
info@ranger.nl
(06) 513 876 31